ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΑΣΥΛΟ - ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Υπό οκταήμερη κράτηση 22χρονος οδηγός της βάρκας

ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΑΣΥΛΟ - ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ:  Υπό οκταήμερη κράτηση 22χρονος οδηγός της βάρκας

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης 8 ημερών εναντίον ατόμου ηλικίας 22 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά την διεύλεση αιτούντων άσυλο από θαλάσσης, στην περιοχή της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου που έλαβε χώρα την Τρίτη (03/03).

Οι κατηγορίες σχετίζονται με υπόθεση υποβοήθησης προσώπου τρίτης χώρας για παράνομη είσοδο στην Κυπριακή Δημοκρατία, υποβοήθησης προσώπου τρίτης χώρας με πρόθεση και με σκοπό αποκόμισης κέρδους, παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας χωρίς της άδεια του Διευθυντή Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης και αδικήματα που σχετίζονται με τον Περί Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών και του Διεθνικού Οργανωμένου Εγκλήματος και Πρωτοκόλλων Νόμου.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν χθες Τρίτη 3 Μαρτίου, στην Επαρχία Αμμοχώστου και υπάρχει μαρτυρία που παρέχει εύλογες υπόνοιες ότι ο ύποπτος ενέχεται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Σήκωσαν stealth βομβαρδιστικά Β-2 οι ΗΠΑ, βομβάρδισαν το νησί Χαργκ - Με αντίποινα απειλεί το Ιράν

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Σήκωσαν stealth βομβαρδιστικά Β-2 οι ΗΠΑ, βομβάρδισαν το νησί Χαργκ - Με αντίποινα απειλεί το Ιράν

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση εισέρχεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Οι Ηνωμένες Πολιτείες σήκωσαν στον αέρα stealth βομβαρδιστικά Β-2, βομβαρδίζοντας το νησί Χαργκ, με την Τεχεράνη να απειλεί με αντίποινα, ενώ εκρήξεις αναφέρονται και στη Βαγδάτη. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE