ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα πρόσκληση υποβολής αίτησης προς Δήμους και Κοινότητες για δωρεάν δίκτυο Wi-Fi

Νέα πρόσκληση υποβολής αίτησης προς Δήμους και Κοινότητες για δωρεάν δίκτυο Wi-Fi

Την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 στις 14:00 ώρα Κύπρου , η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα προκηρύξει την τέταρτη και τελευταία πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για το WiFi4EU.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η πρόσκληση, η οποία είναι ανοιχτή σε Δήμους και Κοινότητες της ΕΕ, θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 στις 18:00 ώρα Κύπρου.

Οι δήμοι και κοινότητες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για 947 κουπόνια, αξίας 15,000 ευρώ το καθένα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη δημιουργία δωρεάν ασύρματων δικτύων (Wi-Fi) σε δημόσιους χώρους, όπως δημαρχεία, δημόσιες βιβλιοθήκες, μουσεία, δημόσια πάρκα ή πλατείες.

Οι εγγεγραμμένοι Δήμοι και Κοινότητες θα πρέπει να εκδηλώσουν άμεσα ενδιαφέρον κάνοντας κλικ στην διαδικτυακή πύλη του WiFi4EU μόλις αυτή ενεργοποιηθεί την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 στις 14:00 ώρα Κύπρου.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://wifi4eu.ec.europa.eu η οποία είναι διαθέσιμη και στην ελληνική γλώσσα. Η Επιτροπή επιλέγει τους δικαιούχους με σειρά προτεραιότητας, διασφαλίζοντας παράλληλα τη γεωγραφική ισορροπία. Κάθε Κράτος που συμμετέχει θα λάβει τουλάχιστον 15 κουπόνια και δεν θα υπάρχει όριο για το μέγιστο αριθμό κουπονιών ανά Κράτος σε αυτή την πρόσκληση.

Από ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top