Στον τελικό του κυπέλλου μετά από… 32 χρόνια η Σοσιεδάδ!

Στον τελικό του κυπέλλου μετά από… 32 χρόνια η Σοσιεδάδ!

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έβαλε τέλος στο παραμύθι της Μιραντές και επιστρέφει σε τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για πρώτη φορά μετά από το 1988.

Εδώ απέκλεισε ολόκληρη Ρεάλ Μαδρίτης και με νίκη μέσα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (4-3), στην Μιραντές της δεύτερης κατηγορίας θα κολλούσε η Ρεάλ Σοσιεδάδ;

Μετά τη νίκη της με 2-1 στον πρώτο ημιτελικό του Σαν Σεμπαστιάν, η ομάδα του Ιμανόλ Αλγουαθίλ νίκησε και στην «Αντούβα» (1-0) και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, για πρώτη φορά ύστερα από 32 χρόνια και ένατη συνολικά. Έχει δύο κατακτήσεις, το 1910 και το 1987.

Ο Μίκελ Οργαθάμπαλ με πέναλτι (41’) σημείωσε το ένατο γκολ του στην σεζόν (έχει και εφτά ασίστ) για τη νίκη – σφραγίδα μιας Σοσιεδάδ που ήταν καλύτερη και, μεταξύ άλλων, είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι με τον Αντνάν Γιανουζάι.

Στον τελικό της 18ης Απριλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Σεβίλλης, η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Γρανάδα – Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τους Βάσκους να αντιμετωπίζουν την ρεβάνς στο «Νουέβο Λος Κάρμενες» (Πέμπτη 05/03, 22:00) με το μικρό προβάδισμα της νίκης τους με 1-0 στο «Σαν Μαμές».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.