ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΑΠ. ΦΟΝΟΥ: Δεν παραδέχτηκαν τις κατηγορίες Αλέξης Μαυρομιχάλης και Ντίντι Ρούντολφ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΑΠ. ΦΟΝΟΥ: Δεν παραδέχτηκαν τις κατηγορίες Αλέξης Μαυρομιχάλης και Ντίντι Ρούντολφ

Στο Δικαστήριο οδηγήθηκαν την Πέμπτη 5/3 ο Αλέξης Μαυρομιχάλης και ο Ντίντι Ρούντολφ σε σχέση με την απόπειρα φόνου εναντίον του 40χρονου Πανίκου Παναγιώτου «Γλύκα», η οποία διαπράχθηκε στις 20 Νοεμβρίου 2017, στους Αγίους Ομολογητές.

 

Οι δύο έφτασαν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο όπου τους απαγγέλθηκαν τέσσερις κατηγορίες με τους υπόπτους να δηλώνουν «μη παραδοχή».

Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τις 30 Ιουνίου ενώ μάχη δίνουν οι συνήγοροι υπεράσπισής τους ώστε να αφεθούν ελεύθεροι, καθώς η κατηγορούσα Αρχή ζητά την κράτησή τους ως υπόδικοι στις Κεντρικές Φυλακές.

Να σημειώσουμε ότι εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, της παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου, της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και της συνωμοσίας προς διάπραξη φόνου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE