O ΚΟΕΔ καταδικάζει την επίθεση στο μέλος του MC Digital Media

O ΚΟΕΔ καταδικάζει την επίθεση στο μέλος του MC Digital Media

O Κυπριακός Οργανισμός Εκδοτών Διαδικτύου (ΚΟΕΔ) καταδικάζει με τον πιο «έντονο» τρόπο την βομβιστική ενέργεια που δέχθηκε ο ειδησεογραφικός οργανισμός, και μέλος του, MC Digital Media.

 
Σε ανακοίνωση του, αναφέρει ότι πρόκειται για ενέργεια που δεν στρέφεται μόνο εναντίον του μέλους του, αλλά ενάντια στην ελευθερία της έκφρασης που πρεσβεύει και η φύση του ψηφιακού περιβάλλοντος.
 
Εκφράζουμε, σημειώνει, την αμέριστη συμπαράσταση στους συναδέλφους μας, και την απεριόριστη στήριξη, στο να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους.
 
Παράλληλα καλεί τις αρχές να προστατέψουν την ελευθερία της έκφρασης και να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να οδηγηθούν οι δράστες το γρηγορότερο δυνατό στην δικαιοσύνη.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE