O ΚΟΕΔ καταδικάζει την επίθεση στο μέλος του MC Digital Media

O ΚΟΕΔ καταδικάζει την επίθεση στο μέλος του MC Digital Media

O Κυπριακός Οργανισμός Εκδοτών Διαδικτύου (ΚΟΕΔ) καταδικάζει με τον πιο «έντονο» τρόπο την βομβιστική ενέργεια που δέχθηκε ο ειδησεογραφικός οργανισμός, και μέλος του, MC Digital Media.

 
Σε ανακοίνωση του, αναφέρει ότι πρόκειται για ενέργεια που δεν στρέφεται μόνο εναντίον του μέλους του, αλλά ενάντια στην ελευθερία της έκφρασης που πρεσβεύει και η φύση του ψηφιακού περιβάλλοντος.
 
Εκφράζουμε, σημειώνει, την αμέριστη συμπαράσταση στους συναδέλφους μας, και την απεριόριστη στήριξη, στο να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους.
 
Παράλληλα καλεί τις αρχές να προστατέψουν την ελευθερία της έκφρασης και να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να οδηγηθούν οι δράστες το γρηγορότερο δυνατό στην δικαιοσύνη.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

ΠτΔ: Μεταβαίνει σήμερα στη Ρώμη – Έμφαση σε άμυνα, ασφάλεια και ενέργεια – Το ζήτημα των οδοφραγμάτων και η πρόταση για το Καϊμακλί

Σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για την επίσκεψη που θα έχει σήμερα και αύριο στην Ιταλία καθώς και το ζήτημα των οδοφραγμάτων προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο του Συνεδρίου «Battlefield ReDEFiNED 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE