O ΚΟΕΔ καταδικάζει την επίθεση στο μέλος του MC Digital Media

O ΚΟΕΔ καταδικάζει την επίθεση στο μέλος του MC Digital Media

O Κυπριακός Οργανισμός Εκδοτών Διαδικτύου (ΚΟΕΔ) καταδικάζει με τον πιο «έντονο» τρόπο την βομβιστική ενέργεια που δέχθηκε ο ειδησεογραφικός οργανισμός, και μέλος του, MC Digital Media.

 
Σε ανακοίνωση του, αναφέρει ότι πρόκειται για ενέργεια που δεν στρέφεται μόνο εναντίον του μέλους του, αλλά ενάντια στην ελευθερία της έκφρασης που πρεσβεύει και η φύση του ψηφιακού περιβάλλοντος.
 
Εκφράζουμε, σημειώνει, την αμέριστη συμπαράσταση στους συναδέλφους μας, και την απεριόριστη στήριξη, στο να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους.
 
Παράλληλα καλεί τις αρχές να προστατέψουν την ελευθερία της έκφρασης και να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να οδηγηθούν οι δράστες το γρηγορότερο δυνατό στην δικαιοσύνη.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Αντίποινα του Ιράν μετά τον θάνατο του Χαμενεΐ – Δύο πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο

LIVE: Αντίποινα του Ιράν μετά τον θάνατο του Χαμενεΐ – Δύο πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE