ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη δύο χρόνια μετά για υπόθεση εμπρησμού – Το χρονικό της υπόθεσης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη δύο χρόνια μετά για υπόθεση εμπρησμού – Το χρονικό της υπόθεσης

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού που σημειώθηκε τον  Ιούλιο του 2018, η Αστυνομία προχώρησε την Πέμπτη 5/3 βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη 47χρονου κάτοικου επαρχίας Λεμεσού.

Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Λάνειας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Υπενθυμίζουμε πως γύρω στις 11.30 της 28/7/2018, ξέσπασε φωτιά σε παγωταρία, ιδιοκτησία 42χρονης, η οποία βρίσκεται παραπλεύρως της οικίας της σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν τη φωτιά.

Σύμφωνα με τις προκαταρτικές εξετάσεις που έγιναν, η φωτιά φαινόταν να τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης, ενώ τόσο ο εσωτερικός χώρος της παγωταρίας όσο και ο εξοπλισμός της, καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Η επίλυση του Κυπριακού βασική παράμετρος στην επίτευξη των στόχων των ΗΠΑ στην περιοχή

Λετυμπιώτης: Η επίλυση του Κυπριακού βασική παράμετρος στην επίτευξη των στόχων των ΗΠΑ στην περιοχή

Το θετικό αντίκτυπο που έχει στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού η αναβάθμιση της διπλωματικής ευελιξίας της Κυπριακής Δημοκρατία, υπογράμμισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα των επαφών του υπουργού Εξωτερικών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE