Δεν έχει εντοπιστεί ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στα κατεχόμενα σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας»

Δεν έχει εντοπιστεί ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στα κατεχόμενα σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας»

Δεν έχει μέχρι τώρα εντοπιστεί ύποπτο κρούσμα με κορωνοϊό στα κατεχόμενα, σύμφωνα με ανακοίνωση του «υπουργείου υγείας».

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, στην ανακοίνωση του το «υπουργείο υγείας» αναφέρει ακόμα ότι συνήλθε η δικοινοτική τεχνική επιτροπή για την υγεία όπου και συζήτησε στην παρουσία Ε/κ και Τ/κ ειδικών τις εξελίξεις στο θέμα του κορωνοϊού.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση κατά τη συνάντηση αναφέρθηκε ακόμα ότι το κλείσιμο των τεσσάρων οδοφραγμάτων δεν βοηθάει στην μη εξάπλωση του ιού, ότι δεν υπάρχει επιστημονική βάση για να δικαιολογεί το μέτρα αυτό και ότι μέτρα για τον ιό είναι πιο σημαντικό να εφαρμόζονται στα λιμάνια και αεροδρόμια.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE