Με αυτούς πάει στο Τσίρειο για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ ο Χένινγκ Μπεργκ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με αυτούς πάει στο Τσίρειο για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ ο Χένινγκ Μπεργκ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Ομόνοια με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ για την πρεμιέρα των πλέι – οφ.

Αναλυτικά: 

«Η αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα της πρώτης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ.

ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ

07/03, 18:00, ΤΣΙΡΕΙΟ

Κοστέλ Παντιλιμόν

Χαράλαμπος Κυριακίδης

Κριστιάν Μανρίκε

Μίχαελ Λούφτνερ

Μίκου Φεντόρ

Βίτορ Γκόμες

Τόμας Χούμποτσαν

Νταβίντ Ακιντόλα

Γιόρντι Γκόμεθ

Γιαν Λέτσιακς

Μίκαελ Ορτέγα

Μαρίνος Τζιωνής

Άνταμ Λανγκ

Ματ Νταρμπισάιαρ

Μάριος Στυλιανού

Ιωάννης Κούσουλος

Τιάγκο Φερέιρα

Λοΐζος Λοΐζου

Xαράλαμπος Χαραλάμπους

Ανδρόνικος Κακουλλής

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ουζόχο (τραυματίας), Παναγή (τραυματίας), Φαμπιάνο (τραυματίας), Μαυρίας (τραυματίας), Έρικ Μποτεάκ (τρεις κίτρινες κάρτες) και Παναγιώτου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live από την ισραηλινή βουλή για την ιστορική ομιλία του Τραμπ, μοιράστηκαν καπέλα για τον Πρόεδρο της ειρήνης - «Μια σπουδαία μέρα»

Live από την ισραηλινή βουλή για την ιστορική ομιλία του Τραμπ, μοιράστηκαν καπέλα για τον Πρόεδρο της ειρήνης - «Μια σπουδαία μέρα»

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, έφτασε γύρω στις 11 το πρωί στην Κνεσέτ, στο πλαίσιο της σύντομης επίσκεψής του στο Ισραήλ πριν αναχωρήσει για την Αίγυπτο και τη σύνοδο κορυφής για την ειρήνη στη Λωρίδα της Γάζας. Λίγο πριν από την ομιλία του στην ολομέλεια, ο Αμερικανός πρόεδρος συναντήθηκε με οικογένειες ομήρων, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για τον τερματισμό της σύγκρουσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE