ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανάκληση προσωπικού της Αστυνομίας για τα επεισόδια στην Λήδρας

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανάκληση προσωπικού της Αστυνομίας για τα επεισόδια στην Λήδρας

Ανάκληση προσωπικού θα κάνει η  Αστυνομία, εξαιτίας των επεισοδίων στο οδόφραγμα της Λήδρας το Σάββατο 7/3.

 Υπενθυμίζουμε πως οι διαδηλωτές στο οδόφραγμα της Λήδρας προσπάθησαν, όπως την προηγούμενη εβδομάδα να περάσουν το οδόφραγμα και να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έκανε χρήση χημικών για να απωθήσει τους διαδηλωτές, οι οποίοι τραυμάτισαν ένα Αστυνομικό.

Το οδόφραγμα Λήδρας παραμένει κλειστό με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της Κυπριακής Δημοκρατίας στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης έναντι του κορωνοϊού.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE