ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανάκληση προσωπικού της Αστυνομίας για τα επεισόδια στην Λήδρας

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ανάκληση προσωπικού της Αστυνομίας για τα επεισόδια στην Λήδρας

Ανάκληση προσωπικού θα κάνει η  Αστυνομία, εξαιτίας των επεισοδίων στο οδόφραγμα της Λήδρας το Σάββατο 7/3.

 Υπενθυμίζουμε πως οι διαδηλωτές στο οδόφραγμα της Λήδρας προσπάθησαν, όπως την προηγούμενη εβδομάδα να περάσουν το οδόφραγμα και να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έκανε χρήση χημικών για να απωθήσει τους διαδηλωτές, οι οποίοι τραυμάτισαν ένα Αστυνομικό.

Το οδόφραγμα Λήδρας παραμένει κλειστό με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της Κυπριακής Δημοκρατίας στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης έναντι του κορωνοϊού.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η αύξηση της εγκληματικότητας και οι συνεχείς υποθέσεις που απασχολούν την επικαιρότητα εντείνουν το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη προς τους θεσμούς, η δημόσια συζήτηση για την αποτελεσματικότητα των μηχανισμών ασφάλειας βρίσκεται στο επίκεντρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE