Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός άνδρας που «καρφώθηκε» με τη μοτοσικλέτα του σε μάντρα

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός άνδρας που «καρφώθηκε» με τη μοτοσικλέτα του σε μάντρα

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας στο Χιλιομόδι Κορινθίας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω σε μάντρα και να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο τόπο του δυστυχήματος έφθασαν άμεσα ασθενοφόρο και αστυνομικοί της Τροχαίας Κορίνθου. Το συμβάν έγινε το βράδυ της Παρασκευής (06/03) και τη ζωή του έχασε ένας αλλοδαπός.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. 

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.