Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός άνδρας που «καρφώθηκε» με τη μοτοσικλέτα του σε μάντρα

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός άνδρας που «καρφώθηκε» με τη μοτοσικλέτα του σε μάντρα

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας στο Χιλιομόδι Κορινθίας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω σε μάντρα και να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο τόπο του δυστυχήματος έφθασαν άμεσα ασθενοφόρο και αστυνομικοί της Τροχαίας Κορίνθου. Το συμβάν έγινε το βράδυ της Παρασκευής (06/03) και τη ζωή του έχασε ένας αλλοδαπός.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. 

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.