Στα 48 τα κρούσματα κορωνοϊού στην Αίγυπτο

Στα 48 τα κρούσματα κορωνοϊού στην Αίγυπτο

Η Αίγυπτος επιβεβαίωσε την ύπαρξη 33 νέων περιπτώσεων κορωνοϊού από το κρουαζιερόπλοιο του Νείλου, που την Παρασκευή είχαν καταγραφεί άλλα 12 κρούσματα σε Αιγυπτίους εργαζομένους.

 
Τη δήλωση έκανε η Υπουργός Υγείας της χώρας, Χάλα Ζάγιεντ.
 
Όπως αναφέρει η «Αλ Αχράμ», «ανάμεσα στα κρούσματα περιλαμβάνονται 19 αλλοδαποί. Να σημειωθεί ότι το κρουαζιερόπλοιο μετέφερε 171 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 101 αλλοδαπών και 70 Αιγυπτίων».
 
Άλλες εφημερίδες αναφέρουν ότι ανάμεσα στους 19 είναι κυρίως Αμερικανοί και Γάλλοι υπήκοοι.
 
Πάντως, είναι ενδιαφέρον να τονίσουμε ότι σύμφωνα με τις δηλώσεις της Αιγυπτίας Υπουργού Υγείας, επαναλήφθησαν οι εξετάσεις στους 12 εργαζομένους του κρουαζιερόπλοιου και οι έντεκα απέβησαν στη δεύτερη εξέταση αρνητικοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE