Στα 48 τα κρούσματα κορωνοϊού στην Αίγυπτο

Στα 48 τα κρούσματα κορωνοϊού στην Αίγυπτο

Η Αίγυπτος επιβεβαίωσε την ύπαρξη 33 νέων περιπτώσεων κορωνοϊού από το κρουαζιερόπλοιο του Νείλου, που την Παρασκευή είχαν καταγραφεί άλλα 12 κρούσματα σε Αιγυπτίους εργαζομένους.

 
Τη δήλωση έκανε η Υπουργός Υγείας της χώρας, Χάλα Ζάγιεντ.
 
Όπως αναφέρει η «Αλ Αχράμ», «ανάμεσα στα κρούσματα περιλαμβάνονται 19 αλλοδαποί. Να σημειωθεί ότι το κρουαζιερόπλοιο μετέφερε 171 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 101 αλλοδαπών και 70 Αιγυπτίων».
 
Άλλες εφημερίδες αναφέρουν ότι ανάμεσα στους 19 είναι κυρίως Αμερικανοί και Γάλλοι υπήκοοι.
 
Πάντως, είναι ενδιαφέρον να τονίσουμε ότι σύμφωνα με τις δηλώσεις της Αιγυπτίας Υπουργού Υγείας, επαναλήφθησαν οι εξετάσεις στους 12 εργαζομένους του κρουαζιερόπλοιου και οι έντεκα απέβησαν στη δεύτερη εξέταση αρνητικοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE