ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όσο πάνε την ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ πιο πολύ!

Όσο πάνε την ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ πιο πολύ!

Την καλύτερη της εμφάνιση, μακριά από τη Λευκωσία, έκανε χθες η Ομόνοια. Άρχισε με το δεξί την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, επαναβεβαίωσε ότι έχει όλα τα φόντα να κατακτήσει τον τίτλο μετά από μια δεκαετία.

Ο Χένιγκ Μπεργκ, επιλέγει να μην αποδέχεται τον τίτλο του πρώτου φαβορί για την ομάδα, κυρίως για να «αποφορτίσει» τους παίχτες του από την πίεση.

Πλέον υπάρχει θαυμασμός για τον Νορβηγό τεχνικό, αλλά και λατρεία για την ομάδα που έχτισε με τους άλλους τεχνικούς υπεύθυνους στο τριφύλλι. Όσο περνά ο χρόνος την… αγαπούν παραπάνω οι Ομονοιάτες, τους δίδει το δικαίωμα η ομάδα, με παραστάσεις σαν τη χθεσινή στη Λεμεσό.

Από τα πρώτα λεπτά οι πράσινοι έδειξαν να μην συμβιβάζονται με την ιδέα, ότι θα χάσουν κι άλλους βαθμούς με την ΑΕΛ (μετά τους δυο που απώλεσαν πριν τρεις εβδομάδες) στο Τσίρειο. Δεν μπορεί να λεχθεί ότι ήταν καταιγιστικοί, ωστόσο ήταν πιο σωστά στημένοι και κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα.

Η επιλογή του Μπεργκ να αρχίσει με τον Μίκου, αντί με τον Ματ του βγήκε, αν και ο Βενεζουελάνος δεν βρέθηκε σε θέση βολής, έβαζε κι αυτός πίεση στην πισινή γραμμή των γηπεδούχων, μαζί με τους Ακιντόλα και Κακουλλή.  Στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου, πέρασε μερικές δύσκολες στιγμές η εστία του Παντιλίμον, ο Ρουμάνος γίγαντας, στη φάση που χρειάστηκε να επέμβει, άγγιξε λίγο τη μπάλα στην «κανονιά» του Μάιντεβατς, ήταν σύμμαχος του το δοκάρι.

Έκρυψαν τη μπάλα στη φάση του 52’, άλλαξαν 6-7 πάσες, το γκολ του Βίκτορ Γκόμες, πλέον κατέδειξε ότι θα έφευγαν με το τρίποντο από τη Λεμεσό.  Στην πορεία έγινε ακόμα πιο «χειμαρρώδης» η προσπάθεια των πρασίνων, αφού έβρισκαν περισσότερους ανοικτούς χώρους προς την εστία του Βοζίνια. Ήρθε το τρίτο γκολ του Ματ, ενω είχαν και δοκάρια οι Κακουλλής και Τζιωνής.

Οι 4,5 χιλιάδες Ομονοιάτες που βρέθηκαν στην Δυτική κερκίδα, το καταχάρηκαν. Φώναξαν αρκετές φορές το σύνθημα «Φέρτε το πρωτάθλημα στον πράσινο λαό». Ειδικά προς το τέλος, που ήταν ενθουσιασμένοι και από την επιβλητική παρουσία της ομάδας τους. Βεβαίως ξέρουν πολύ καλά, ότι το πρωτάθλημα δεν τελειώνει αρχές του Μάρτη, αλλά μέσα του Μάη.

Μια από τις εικόνες που έμειναν στους Ομονοιάτες, ήταν ο… χαιρετισμός του Μπεργκ, με σφιγμένη γροθιά, μερικά λεπτά μετά τη λήξη του ματς. Tη στιγμή που γνώριζε την αποθέωση.

Υ.Γ. Ααα… και κάτι που ξεχάσαμε. Ο Νορβηγός τεχνικός, έκανε και τρεις αλλαγές που δικαιούνταν στη χθεσινή συνάντηση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top