ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έκλεισε προσωρινά για απολύμανση ο αστυνομικός σταθμός Ομορφίτας -20χρονος στο Γ.Ν. Λεμεσού

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έκλεισε προσωρινά για απολύμανση ο αστυνομικός σταθμός Ομορφίτας -20χρονος στο Γ.Ν. Λεμεσού

Ύποπτη περίπτωση για κορωνοϊό στον Αστυνομικό Σταθμό Ομορφίτας, με αποτέλεσμα οι εγκαταστάσεις όπου λειτουργεί να αποκλειστούν για μερικές ώρες.

Του Φάνη Μακρίδη

Το βράδυ του Σαββάτου (07/03) 20χρονος κρατούμενος παρουσίασε συμπτώματα ασθενείας, με τα μέλη της δύναμης που υπηρετούν στον εν λόγω αστυνομικό να ειδοποιούν τους αρμόδιους και να ενεργοποιείται το πρωτόκολλο.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, παραπέμφθηκε στο δημόσιο νοσηλευτήριο της Λεμεσού. Τοποθετήθηκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων σε δείγμα που λήφθηκε από τον 20χρονο.

Ο αστυνομικός σταθμός έκλεισε από το βράδυ (07/03) για σκοπούς απολύμανσης, ενώ τα μέλη της δύναμης που υπηρετούν εκεί μεταφέρθηκαν προσωρινά στον Αστυνομικό Σταθμό Λυκαβηττού, απ΄ όπου εκτελούσαν τα καθήκοντά τους.

Όπως ενημερωθήκαμε, από το πρωί της Κυριακής (08/03) τα μέλη του αστυνομικού σταθμού επανεγκαταστάθηκαν στην Ομορφίτα.

Ήδη όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον 20χρονο (μέλη της Αστυνομίας, δικηγόροι και δικαστικοί λειτουργοί) έχουν ειδοποιηθεί σχετικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE