ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Τα νεότερα με τους μαθητές που ταξίδεψαν σε πτήση με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Τα νεότερα με τους  μαθητές που ταξίδεψαν σε πτήση με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται φίλοι και συγγενείς 20 μελών εκδρομής ιδιωτικού σχολείου που ταξίδεψαν για Βαρκελώνη μέσω Αθήνας και επέστρεψαν στις 28 Φεβρουαρίου στην Κύπρο.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες έχουν υποβληθεί δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, κάτι που όπως όλα δείχνουν αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα 9/3.

Οι μαθητές, καθώς και συνοδοί είχαν επιβιβαστεί σε πτήση στην οποία βρισκόταν και άτομο το οποίο νόσησε με κορωνοϊό, κάτι που γνωστοποιήθηκε αργότερα.

Να θυμίσουμε ότι οι Αρχές βρίσκονται σε κινητοποίηση ενώ το Σάββατο 7/3  στήθηκε Κέντρο δειγματοληψίας για ύποπτες περιπτώσεις κορωνοϊού σε χώρο του Ιατρικού Κέντρου Λακατάμιας.

Έχει ήδη γίνει έλεγχος αρκετών προσώπων, ενώ αυτό αναμένεται να συνεχιστεί και σε άλλες περιπτώσεις που μπορεί να παρουσιαστούν.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε όλα κυλάνε βάση πρωτοκόλλου και αν δεν προκύψει ανακοίνωση τη Δευτέρα 9/3 αυτό ίσως γίνει και εντός της ημέρας (Κυριακή 8/3)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top