ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ότι θυμάται χαίρεται – «Γλέντησε» τους οπαδούς της Λίβερπουλ με τη… γλίστρα του Τζέραρντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ότι θυμάται χαίρεται – «Γλέντησε» τους οπαδούς της Λίβερπουλ με τη… γλίστρα του Τζέραρντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Viral έγινε μία ανάρτηση του Ντεμπά Μπα στο Twitter, με την οποία ο ίδιος έσπευσε να «γλεντήσει» τους οπαδούς της Λίβερπουλ για την γλίστρα του Τζέραρντ.

Ο Ντεμπά Μπα αποτέλεσε έναν από τα πιο βαριά πυροβολικά, που πέρασε από την Premier League.

Ο ίδιος έμεινε στην ιστορία, για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Λίβερπουλ, την σεζόν 2013 -14 εκμεταλλευόμενος την γλίστρα του Τζέραρντ κάτι που είχε σαν συνέπεια να βάλει «ταφόπλακα» στις όποιες ελπίδες είχαν οι «κόκκινοι» για τον τίτλο.

Αυτό είχε σαν συνέπεια η Λίβερπουλ, να χάσει με 2-0 και το πρωτάθλημα να καταλήξει στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο 34χρονος επιθετικός, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Τουρκία και την Μπουγιουκσεχίρ βρήκε έναν τρόπο προκειμένου να «γλεντήσει» τους φίλους της ομάδας του Λίβερπουλ.

Τι ακριβώς έκανε; Ανέβασε στον λογαριασμό του στο Tweeter ένα βίντεο από αγώνα του Futsal, στο οποίο φαίνεται ένας παίκτης που γλιστρά, όπως ο Τζέραρντ τότε, αλλά στην συνέχεια σε αντίθεση με τον Μπα ο παίκτης δεν σκόραρε.

Η λεζάντα που υπήρχε κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο έγραφε τα εξής: εσείς τι θα κάνατε», με τον Σενεγαλέζο να απαντά στην συνέχεια θα έβαζα γκολ».

Η συγκεκριμένη απάντηση, όπως ήταν φυσικό ξεσήκωσε το κοινό του ποδοσφαίρου, καθώς έφερε στο νου όλων την φάση με τον Τζέραρντ…

Όπως ήταν φυσικό το εν λόγω τιτίβισμα έγινε viral, καθώς συγκέντρωσε 33.000 retweets και σε λιγότερο από μία ώρα 3.5 εκατομμύρια χτυπήματα.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top