ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέος συναγερμός – Ύποπτη περίπτωση στρατιώτη που ταξίδεψε στην Ελλάδα

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέος συναγερμός – Ύποπτη περίπτωση στρατιώτη που ταξίδεψε στην Ελλάδα

Σε συναγερμό τέθηκε το στρατόπεδο Ηλία Παπακυριακού στην Αθαλάσσα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας στρατιώτης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, με συμπτώματα όμοια με αυτά του κορωνοϊού.

Ο στρατιώτης φέρεται να είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάτρα. Το στρατόπεδο έχει τεθεί σε καραντίνα και οι στρατιώτες που ήρθαν σε επαφή με τον νεαρό μεταφέρθηκαν σε άλλους χώρους, ενώ έχουν ανακλυθεί και οι άδειες μέχρι να εξαχθούν τα αποτελέσματα.

Ο στρατιώτης βρίσκεται σε χώρο απομόνωσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE