Ένας 60χρονος Γερμανός ο πρώτος νεκρός από κοροναϊό στην Αίγυπτο

Ένας 60χρονος Γερμανός ο πρώτος νεκρός από κοροναϊό στην Αίγυπτο

Το υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου ανακοίνωσε τον θάνατο ενός 60χρονου Γερμανού τουρίστα από τον κοροναϊό, τον πρώτο θάνατο από τον ιό Covid-19 στη χώρα.

Ο ασθενής μεταφέρθηκε με πυρετό στις 6 Μαρτίου στο νοσοκομείο της πόλης Χουργκάντα της Ερυθράς Θάλασσας, μόλις έφθασε στην πόλη από το Λούξορ. Ο ασθενής εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας αλλά αρνήθηκε να μεταφερθεί σενοσοκομείο αναφοράς όπου θα τίθετο σε απομόνωση, σύμφωνα με το υπουργείο.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Χάλιντ Μεγκάχιντ δήλωσε ότι ο Γερμανός τουρίστας διαγνώστηκε με τον κοροναϊό στις 7 Μαρτίου. «Ο ασθενής παρουσίασε υψηλό πυρετό και αναπνευστική ανεπάρκεια πριν από το θάνατό του την Κυριακή», ανέφερε.        

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέλυσε τις προτεραιότητες της Προεδρίας ΕΕ στο ΕΛΚ - «Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Νέου Συμφώνου για τη Μεσόγειο»

ΠτΔ: Ανέλυσε τις προτεραιότητες της Προεδρίας ΕΕ στο ΕΛΚ - «Πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του Νέου Συμφώνου για τη Μεσόγειο»

Tις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, υπό το φως των περιφερειακών και διεθνών εξελίξεων, ανέλυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στη διάρκεια ομιλίας του στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), στο Ζάγκρεμπ, της Κροατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE