Ένας 60χρονος Γερμανός ο πρώτος νεκρός από κοροναϊό στην Αίγυπτο

Ένας 60χρονος Γερμανός ο πρώτος νεκρός από κοροναϊό στην Αίγυπτο

Το υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου ανακοίνωσε τον θάνατο ενός 60χρονου Γερμανού τουρίστα από τον κοροναϊό, τον πρώτο θάνατο από τον ιό Covid-19 στη χώρα.

Ο ασθενής μεταφέρθηκε με πυρετό στις 6 Μαρτίου στο νοσοκομείο της πόλης Χουργκάντα της Ερυθράς Θάλασσας, μόλις έφθασε στην πόλη από το Λούξορ. Ο ασθενής εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας αλλά αρνήθηκε να μεταφερθεί σενοσοκομείο αναφοράς όπου θα τίθετο σε απομόνωση, σύμφωνα με το υπουργείο.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Χάλιντ Μεγκάχιντ δήλωσε ότι ο Γερμανός τουρίστας διαγνώστηκε με τον κοροναϊό στις 7 Μαρτίου. «Ο ασθενής παρουσίασε υψηλό πυρετό και αναπνευστική ανεπάρκεια πριν από το θάνατό του την Κυριακή», ανέφερε.        

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE