ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τάκης Μαυρής: Οι εκπλήξεις, η άποψη του για Ομόνοια και οι… 15.000 Ομονοιάτες – Ατάκα με νόημα για ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα

Τάκης Μαυρής: Οι εκπλήξεις, η άποψη του για Ομόνοια και οι… 15.000 Ομονοιάτες – Ατάκα με νόημα για ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα

Ο παλαίμαχος και πρώην παράγοντας της Ομόνοιας, Τάκης Μαυρής μίλησε στον Super Sport FM 104,0 ΄για την πορεία της Ομόνοιας, τον κόσμο αλλά και την μάχη του τίτλου.

Τι είπε:

Για τον κόσμο της Ομόνοιας: «Θα καταπιαστώ από τις δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ ο οποίος μίλησε για τον κόσμο, με τα πράματα να ήταν ανάποδα όσον αφορά την έδρα σε αυτό το ντέρμπι. Μόνο όταν είσαι ποδοσφαιριστής καταλαβαίνεις αυτό το σπρώξιμο του κόσμου. Ο κόσμος είναι ο 12ος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, δίνει άλλη δυναμική, διψά για κάτι. Αν δεν έχεις τον κόσμο δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αυτό έγινε και στο Ανόρθωση-ΑΕΚ».

Για την παρουσία της Ομόνοιας στο Τσίρειο: «Η εικόνα της Ομόνοιας στο σύνολο της ήταν εξαιρετική. Βρήκε και άλλες ευκαιρίες η Ομόνοια αλλά δεν τις αξιοποίησε. Ο προπονητής έδωσε τα συγχαρητήρια στους παίκτες και μπήκαν και τρεις ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν τόσο πολύ μέχρι σήμερα και τα πήγαν αρκετά καλά».

Που θα φτάσει η φετινή Ομόνοια; «Πάντα λέω και θα το επαναλάβω. Κάθε αγωνιστική φέρνει εκπλήξεις, ειδικά στα πλέι οφ. Αυτή την στιγμή κοιτάζουμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Θα έχει αρκετό κόσμο, μπορεί πέραν των 15.000 φιλάθλων. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, πρέπει να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο για να κερδίσουν. Κάθε αγωνιστική φέρνει εκπλήξεις και η ομάδα πρέπει να συνεχίσει».

Ομόνοια και Ανόρθωση είναι τα φαβορί; «Δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν. Το ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας έχουν καλό ρόστερ. Είναι και αυτοί οι δύο στο παιχνίδι, ενώ η ΑΕΚ και η ΑΕΛ θέλουν να βγουν στην Ευρώπη. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα. Υπάρχουν οι απουσίες οι τραυματισμοί. Πρέπει να μείνουν στην πρίζα οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοια και αυτό μπορεί να το πετύχει ο προπονητής με την σοβαρότητα του».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top