ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Δύο ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού σε περιορισμό- Αρνητικό για 83χρονη

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Δύο ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού σε περιορισμό- Αρνητικό για 83χρονη

Δύο ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού εξετάζονται στα κατεχόμενα.


Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο αναπληρωτής γενικός γραµµατέας του "υπουργείου υγείας" Ali Caygur δήλωσε στο παράνομο τουρκοκυπριακό πρακτορείο ειδήσεων ότι δυο τουρίστριες από τη Σουηδία, ηλικίας 83 και 94 ετών, που διέμεναν σε ξενοδοχεία στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και την Κερύνεια, τέθηκαν σε καραντίνα στο νοσοκομείο « Burhan Nalbantoglu» ως ύποπτα περιστατικά κορωνοϊού( σημ: βέβαια δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι είναι σε περιορισμό στα ξενοδοχεία τους, αναφέροντας και τα ονόματα).

Ο κ. Caygu είπε ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων για την 83χρονη βγήκαν αρνητικά, ενώ τα αποτελέσματα για την 94χρονη αναμένονται το βράδυ της Δευτέρα 9/3

Εν τω μεταξύ, το λεγόμενο «υπουργικό συμβούλιο» συνήλθε εκτάκτως λόγω των δύο επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στις ελεύθερες περιοχές και συζήτησε επιπρόσθετα μέτρα που μπορούν να ληφθούν.

 

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE