ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συστάσεις στον κόσμο να μην μετακινείται στον 'νότο' - Ποια τα μέτρα που ληφθήκαν

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συστάσεις στον κόσμο να μην μετακινείται στον 'νότο' - Ποια τα μέτρα που ληφθήκαν

Συστάσεις στον κόσμο να μην μετακινείται στον "νότο" εκτός και αν είναι απαραίτητο έκανε το "υπουργικό" στα κατεχόμενα, μετά την ανακοίνωση για τον εντοπισμό δύο κρουσμάτων.

Το "υπουργικό" συνεδρίασε για τρεις ώρες και όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα εκδόθηκε ανακοίνωση μετά στην οποία αναφέρεται ότι αποφασίστηκε να διπλασιαστεί ο αριθμός του προσωπικού που στελεχώνει τα οδοφράγματα και ότι καλούνται όλοι να συμπληρώνουν ερωτηματολόγιο στα οδοφράγματα, όπως γίνεται στα παράνομα λιμάνια και τα αεροδρόμια.

Ανακοινώθηκε ακόμη πως θα συσταθεί αίθουσα κρίσεων την οποία θα συντονίζουν ο "πρωθυπουργός" και ο "υπουργός υγείας" και ότι θα ζητηθεί συνδρομή από την Τουρκία σε περίπτωση επιδημίας και αν χρειαστεί να ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα στις "πύλες εισόδου της χώρας".

Το "υπουργικό" αποφάσισε ακόμη να αυξήσει τις υποδομές που αφορούν τα κέντρα καραντίνας.

Εξάλλου, ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος Τουρφάν Ερχιουρμάν έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι πρέπει να συνέλθει η τεχνική επιτροπή για την υγεία και να ληφθούν κοινές αποφάσεις μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων στις ελεύθερες περιοχές. Οι αποφάσεις είπε πρέπει να ληφθούν με επιστημονική προσέγγιση από ειδικούς από τις δύο κοινότητες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE