Συνέρχεται η Διυπουργική για μεταναστευτικό, ακολουθεί συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου

Συνέρχεται η Διυπουργική για μεταναστευτικό, ακολουθεί συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου

Συνεδριάζει από τις 9.00 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο η Διυπουργική Επιτροπή για το μεταναστευτικό, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στην παρουσία του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη, ενώ ακολουθεί συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου την περασμένη Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τα μέτρα που προτίθεται να λάβει η Κυβέρνηση σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό και κάλεσε τα πολιτικά κόμματα να παραδώσουν τις εισηγήσεις τους μέχρι τη Δευτέρα.

Στη συνεδρίαση συμμετέχουν ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γιώργος Σαββίδης και ο Υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης. Παίρνουν, επίσης, μέρος ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος και ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης.

Ακολούθως, στις 10.30, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου, όπου αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για το μεταναστευτικό.

Εξάλλου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δήλωσε χθες στο ΚΥΠΕ ότι κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου θα παρουσιαστούν, μεταξύ άλλων, οι θέσεις της Διυπουργικής Επιτροπής για το προσωρινό κλείσιμο των οδοφραγμάτων, σε συνάρτηση με τις εξελίξεις για τον κορωνοϊό και αναλόγως θα ληφθούν αποφάσεις.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύμα επιθέσεων από Ιράν και Λίβανο στο Ισραήλ, χτυπήματα σε χώρες του Κόλπου - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Κύμα επιθέσεων από Ιράν και Λίβανο στο Ισραήλ, χτυπήματα σε χώρες του Κόλπου - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE