Τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Αίγυπτο

Τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Αίγυπτο

Με επιβεβαιωμένα τέσσερα νέα κρούσματα, ο αριθμός των ασθενών από τον κορωνοϊό στην Αίγυπτο αυξάνεται πλέον σε 59.

Πρόκειται για τρεις Αιγυπτίους και μια αλλοδαπή γυναίκα, που προέρχονται από το περιβάλλον των άλλων προσώπων, που ήδη βρέθηκαν μολυσμένα από τον ιό, κυρίως από το κρουαζιερόπλοιο στο Λούξορ-Ασουάν.

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας Χάλιντ Μεγκάχιντ δήλωσε -και γράφει ο αιγυπτιακός Τύπος- ότι «20 από τους 59 ασθενείς παρουσίασαν πλέον αρνητικά αποτελέσματα στις εξετάσεις για τον ιό μετά από νοσηλεία» και ότι «η κατάσταση τους είναι αρκετά σταθερή, ενώ εξακολουθούν να νοσηλεύονται, σύμφωνα με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE