ΚΥΠΡΟΣ- ΠΡΟΣΟΧΗ: Δύο γυναίκες ψάχνει η Αστυνομία -Φέρονται να έκλεψαν μεγάλο χρηματικό ποσό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ- ΠΡΟΣΟΧΗ: Δύο γυναίκες ψάχνει η Αστυνομία -Φέρονται να έκλεψαν μεγάλο χρηματικό ποσό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής περιουσίας και χρηματικού ποσού συνολικής αξίας 2840 ευρώ, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 9 Φεβρουαρίου, 2020, στην Λευκωσία, η Αστυνομία αναζητεί τα πιο κάτω εικονιζόμενα πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, η Αστυνομία αναζητεί δύο κοπέλες, τις φωτογραφίες των οποίων εξασφάλισε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, τράπεζας.

Η Αστυνομία κάνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση των στοιχείων των υπόπτων και στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE