ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Θετική εξέλιξη- Αρνητικά και τα 152 δείγματα που λήφθηκαν από τις επαφές του 64χρονου

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Θετική εξέλιξη- Αρνητικά και τα 152 δείγματα που λήφθηκαν από τις επαφές του 64χρονου

Με γοργούς ρυθμούς ολοκληρώθηκαν, σε πρώτο τουλάχιστον στάδιο, οι εξετάσεις που έγιναν σε επαφές του 64χρονου λειτουργού υγείας.

Σύμφωνα λοιπόν με το Υπουργείο Υγείας και τα 152 δείγματα ήταν αρνητικά στον κορωνοϊό.

"Όλα τα δείγματα (152) που λήφθηκαν χθες (Δευτέρα 9/3) από επαφές του κρούσματος από το νοσοκομείο (ασθενείς, ιατρικό, νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό και στενός οικογενειακός κύκλος) είναι αρνητικά", αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας που εκδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης 10/3.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.