Αναβολή και του Μαραθωνίου στη Λεμεσό λόγω Κορωνοϊού

Αναβολή και του Μαραθωνίου στη Λεμεσό λόγω Κορωνοϊού

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με τον ιό COVID-19, και την σχετική απόφαση της κυβέρνησης για απαγόρευση συναθροίσεων πέραν των 75 ατόμων, με λύπη ανακοινώνουμε την μετάθεση του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος θα λάμβανε μέρος στις 21 και 22 Μαρτίου 2020. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής είναι το διήμερο 21 και 22 Νοεμβρίου 2020.

Θα είμαστε σε συνεχή επαφή με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη (δρομείς, επισκέπτες, χορηγούς και συνεργάτες) για περαιτέρω ενημέρωση στο θέμα.

Παρά την απογοήτευση μας για την αναβολή του αγώνα, δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κράτους μας.

Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μέσω της ιστοσελίδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της εκδήλωσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πως επηρεάζει η πάροδος του χρόνου τη λύση: Η σκληρή αλήθεια για την πορεία του Κυπριακού

Πως επηρεάζει η πάροδος του χρόνου τη λύση: Η σκληρή αλήθεια για την πορεία του Κυπριακού

Η πάροδος του χρόνου συνιστά έναν από τους σοβαρότερους κινδύνους για την προοπτική επίλυσης του Κυπριακού, καθώς δημιουργεί νέα τετελεσμένα και «κανονικοποιεί» παράνομες καταστάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE