ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Έφθασε στην Κύπρο και οι θερμοκάμερες έδειξαν πυρετό- Τέθηκε σε καραντίνα ο επιβάτης

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Έφθασε στην Κύπρο και οι θερμοκάμερες έδειξαν πυρετό- Τέθηκε σε καραντίνα ο επιβάτης

Νέο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Μετά τον 28χρονο Κύπριο που έφθασε το βράδυ της Τετάρτης 11/3 από το Λονδίνο, την Πέμπτη 12/3 τουρίστας από το Αμστερνταμ τέθηκε σε καραντίνα μετά το «σκανάρισμα» από θερμοκάμερα.

Ο Ολλανδός υπήκοος απομονώθηκε σε χώρο του αεροδρομίου Λάρνακας όπου και αναμένεται να παραληφθεί από ασθενοφόρο ώστε να μεταφερθεί για τις απαιτούμενες εξετάσεις.

Στους υπόλοιπους επιβάτες της πτήσης (118) δόθηκαν οδηγίες για αυτοπεριορισμό μετά από σχετικό έλεγχο που τους έγινε.

 

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE