Αναστέλλονται όλες οι πνευματικές εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής

Αναστέλλονται όλες οι πνευματικές εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής

Αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας όλες οι πνευματικές εκδηλώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής.

Σε ανακοίνωσή της, η Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής αναφέρει συγκεκριμένα ότι αναστέλλονται ομιλίες, συγκεντρώσεις κατηχητικών σχολείων, κύκλοι μελέτης Αγίας Γραφής, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις των Χριστιανικών Συνδέσμων, υποδοχές και οργανωμένα προσκυνήματα ιερών εικόνων, ιερών λειψάνων και λοιπών εκκλησιαστικών κειμηλίων.

Όπως σημειώνει στις περιπτώσεις ανθρώπων, που αδυνατούν να προσέρχονται στους ναούς, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των ιερών ακολουθιών μέσω της τηλεοράσεως και άλλων μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, όσοι εκ των ευάλωτων ομάδων, έχουν την ανάγκη συμμετοχής τους στα Μυστήρια της Ιεράς Εξομολογήσεως και της Θείας Κοινωνίας, θα έχουν την δυνατότητα να καλούν τον Ιερέα της ενορίας τους, ο οποίος θα τους επισκέπτεται στο χώρο τους.

Επιπρόσθετα, ακολουθώντας τις γενικότερες οδηγίες του κράτους για μέτρα προφύλαξης και ατομικής προστασίας ανακοινώνουμε ότι όλες οι προγραμματισμένες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις της Μητροπόλεως αναβάλλονται, όπως συνέδρια, μουσικές συναυλίες, παρουσιάσεις βιβλίων και άλλες.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE