Εξόφληση λογαριασμών μέσω διαδικτύου προτρέπει το Συμ.Υδατοπρομήθειας Λεμεσού , λόγω κορωνοϊου

Εξόφληση λογαριασμών μέσω διαδικτύου προτρέπει το Συμ.Υδατοπρομήθειας Λεμεσού , λόγω κορωνοϊου

Λαμβάνοντας μέτρα για τον κορωνοϊό, το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού προτρέπει τους καταναλωτές να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους μέσω διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του, το ΣΥΛ αναφέρει πως "έχοντας υπόψη τους κινδύνους που ελλοχεύουν λόγω κορωνοϊού, προτρέπει τους καταναλωτές του που θέλουν να εξοφλήσουν το λογαριασμό τους, να επιλέγουν την πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω της JCC στη διεύθυνση: http://www.jccsmart.com".

Οι επισκέψεις τα Ταμεία του ΣΥΛ θα πρέπει να γίνονται για τις απολύτως απαραίτητες περιπτώσεις, αναφέρει η ανακοίνωση, ενώ για περισσότερες διευκρινίσεις το κοινό μπορεί να τηλεφωνεί στο 25830000.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Σε μια ιστορική καμπή για το ενεργειακό πρόγραμμα της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο Υπουργός Ενέργειας, Μιχάλης Δαμιανός, φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ξεκαθαρίζοντας πως η χώρα περνά πλέον οριστικά από το στάδιο των ερευνών σε αυτό της παραγωγής.