ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ο Ακιντζί έδωσε δυνατότητα στο προσωπικό του γραφείου του για εργασία απο σπίτι

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ο Ακιντζί έδωσε δυνατότητα στο προσωπικό του γραφείου του για εργασία απο σπίτι

Την δυνατότητα στο προσωπικό του γραφείου του να εργάζεται από το σπίτι φέρεται να έδωσε ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.

Σύμφωνα με την Κίπρις ποστασί, στο πλαίσιο των μέτρων για προστασία από τον κορωνοϊό και αποφυγής εξάπλωσης, οι εργαζόμενοι στην «προεδρία» θα μπορούν, όσοι θέλουν να εργάζονται από το σπίτι τους, και όσοι θα προσέλθουν στο γραφείο θα εργάζονται με σύστημα περιστροφής (rotation) ώστε να υπάρχει λιγότερη επαφή και κόσμος στον εργασιακό χώρο.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Επιβεβαίωση ΥΠΑΜ: Θα γίνουν κοινές ασκήσεις Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Τι αφορούν

Θα γίνουν κοινές ασκήσεις μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ στο πλαίσιο του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων του ΓΕΕΦ για το 2026 με φίλες και συμμαχικές χώρες και διοργάνωση διμερών, τριμερών ή άλλων μορφών ασκήσεων, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας.

BEST OF TOTHEMAONLINE