Δ.ΠΑΦΟΥ: Πλήρης συμμόρφωση με τα μέτρα που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κορωνοιο

Δ.ΠΑΦΟΥ: Πλήρης συμμόρφωση με τα μέτρα που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κορωνοιο

Απόλυτα συμμορφώνεται ο Δ. Πάφου προς την κατεύθυνση των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ανέφερε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

Σε δηλώσεις του ο κ. Φαίδωνος ανέφερε πως η τοπική αρχή προχώρησε στο κλείσιμο των ΣΚΕ Πάφου, Μουττάλου και Κάτω Πάφου γιατί εκεί, όπως είπε, συγκεντρώνονται άτομα τρίτης ηλικίας που είναι πιο ευάλωτα .

Για αυτό συνέχισε, επειδή δεν επιτρέπεται η συνάθροιση πάνω των 75 ατόμων από αύριο θα κλείσουν και τα τρία Κέντρα Ενηλίκων της Πάφου για λόγους προσωπικής υγείας των ηλικιωμένων.

Ακολούθως ο Δήμαρχος Πάφου, ζήτησε την κατανόηση του κοινού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE