Μπορεί να υπάρξει αναβολή των «προεδρικών» δηλώνει ο Τατάρ

Μπορεί να υπάρξει αναβολή των «προεδρικών» δηλώνει ο Τατάρ

Τις επόμενες ημέρες θα αξιολογηθεί το θέμα με την ημερομηνία διεξαγωγής των «προεδρικών εκλογών», δήλωσε ο Ερσίν Τάταρ λέγοντας ότι ίσως τεθεί θέμα αναβολής τους.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, μετά την πολύωρη συνεδρία του «υπουργικού συμβουλίου», ο «πρωθυπουργός» Τατάρ μιλώντας στον «Μπαϊράκ» είπε ότι τα μέτρα που έλαβαν σήμερα για τον κορωνοϊό είναι αναγκαστικά και ίσως αναγκαστούν να λάβουν ακόμη πιο σκληρά.
 
Ο κ. Τατάρ είπε ότι μπορεί οι ναυλωμένες πτήσεις να έχουν σταματήσει αλλά ένας Τ/κ που είναι στη Βρετανία και θέλει να επιστρέψει στα κατεχόμενα μπορεί να το κάνει, όμως θα πρέπει να είναι για 14 μέρες υπό επιτήρηση.
 
Για την απόφαση να κλείσουν δύο οδοφράγματα, ο Ερσίν Τατάρ σημείωσε ότι στην «νότια» Κύπρο, όπως αναφέρθηκε στις ελεύθερες περιοχές, τα κρούσματα έγιναν επτά – είπε – και αυτό λήφθηκαν πολύ καλά υπόψη στην αξιολόγηση που έκαναν, λέγοντας ότι το έκαναν για να προστατέψουν την «τδβκ», όπως αναφέρθηκε στο ψευδοκράτος, και τους πολίτες της.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Νέο σενάριο από το Reuters για τις προθέσεις του Τραμπ: Εξετάζει την απόσυρση μέρους των αμερικανικών στρατευμάτων από την Ευρώπη

Ο Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζοντας δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν συνέβαλαν στην ασφάλεια των Στενών του Ορμούζ, αλλά και για την αδυναμία προώθησης των σχεδίων του σχετικά με την απόκτηση της Γροιλανδίας, εξετάζει το ενδεχόμενο μείωσης της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην Ευρώπη, σύμφωνα με ανώτερο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, που μίλησε στο Reuters τη Μεγάλη Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE