ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί να υπάρξει αναβολή των «προεδρικών» δηλώνει ο Τατάρ

Μπορεί να υπάρξει αναβολή των «προεδρικών» δηλώνει ο Τατάρ

Τις επόμενες ημέρες θα αξιολογηθεί το θέμα με την ημερομηνία διεξαγωγής των «προεδρικών εκλογών», δήλωσε ο Ερσίν Τάταρ λέγοντας ότι ίσως τεθεί θέμα αναβολής τους.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, μετά την πολύωρη συνεδρία του «υπουργικού συμβουλίου», ο «πρωθυπουργός» Τατάρ μιλώντας στον «Μπαϊράκ» είπε ότι τα μέτρα που έλαβαν σήμερα για τον κορωνοϊό είναι αναγκαστικά και ίσως αναγκαστούν να λάβουν ακόμη πιο σκληρά.
 
Ο κ. Τατάρ είπε ότι μπορεί οι ναυλωμένες πτήσεις να έχουν σταματήσει αλλά ένας Τ/κ που είναι στη Βρετανία και θέλει να επιστρέψει στα κατεχόμενα μπορεί να το κάνει, όμως θα πρέπει να είναι για 14 μέρες υπό επιτήρηση.
 
Για την απόφαση να κλείσουν δύο οδοφράγματα, ο Ερσίν Τατάρ σημείωσε ότι στην «νότια» Κύπρο, όπως αναφέρθηκε στις ελεύθερες περιοχές, τα κρούσματα έγιναν επτά – είπε – και αυτό λήφθηκαν πολύ καλά υπόψη στην αξιολόγηση που έκαναν, λέγοντας ότι το έκαναν για να προστατέψουν την «τδβκ», όπως αναφέρθηκε στο ψευδοκράτος, και τους πολίτες της.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top