Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στα κατεχόμενα,

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού  επιβεβαιώθηκε στα κατεχόμενα,

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στα κατεχόμενα, σύμφωνα με τα τ/κ μέσα ενημέρωσης.

Όπως αναφέρουν τα τ/κ ΜΜΕ, τo «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε πως πρόκειται για τον σύζυγο της Γερμανίδας τουρίστριας που είχε ήδη διαγνωστεί την περασμένη Δευτέρα (09/3), με κορωνοϊό.

θυμίζουμε ότι το πρώτο κρούσμα πρόκειται για 65χρονη τουρίστρια που μετέβη στα κατεχόμενα την Κυριακή 8/3, είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στα ψευδοκράτος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE