Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στα κατεχόμενα,

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού  επιβεβαιώθηκε στα κατεχόμενα,

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στα κατεχόμενα, σύμφωνα με τα τ/κ μέσα ενημέρωσης.

Όπως αναφέρουν τα τ/κ ΜΜΕ, τo «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε πως πρόκειται για τον σύζυγο της Γερμανίδας τουρίστριας που είχε ήδη διαγνωστεί την περασμένη Δευτέρα (09/3), με κορωνοϊό.

θυμίζουμε ότι το πρώτο κρούσμα πρόκειται για 65χρονη τουρίστρια που μετέβη στα κατεχόμενα την Κυριακή 8/3, είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στα ψευδοκράτος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE