Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στα κατεχόμενα,

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού  επιβεβαιώθηκε στα κατεχόμενα,

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στα κατεχόμενα, σύμφωνα με τα τ/κ μέσα ενημέρωσης.

Όπως αναφέρουν τα τ/κ ΜΜΕ, τo «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε πως πρόκειται για τον σύζυγο της Γερμανίδας τουρίστριας που είχε ήδη διαγνωστεί την περασμένη Δευτέρα (09/3), με κορωνοϊό.

θυμίζουμε ότι το πρώτο κρούσμα πρόκειται για 65χρονη τουρίστρια που μετέβη στα κατεχόμενα την Κυριακή 8/3, είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στα ψευδοκράτος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Συγκλονίζουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τρίχρονο αγοράκι τουριστών που διέμεναν σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Χλώρακα, έπεσε από ύψος και βρήκε τραγικό τέλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE