Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στα κατεχόμενα,

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού  επιβεβαιώθηκε στα κατεχόμενα,

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε στα κατεχόμενα, σύμφωνα με τα τ/κ μέσα ενημέρωσης.

Όπως αναφέρουν τα τ/κ ΜΜΕ, τo «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε πως πρόκειται για τον σύζυγο της Γερμανίδας τουρίστριας που είχε ήδη διαγνωστεί την περασμένη Δευτέρα (09/3), με κορωνοϊό.

θυμίζουμε ότι το πρώτο κρούσμα πρόκειται για 65χρονη τουρίστρια που μετέβη στα κατεχόμενα την Κυριακή 8/3, είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στα ψευδοκράτος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE