ΛΕΜΕΣΟΣ: Σφοδροί άνεμοι μέχρι και 82,4 χλμ/ώρα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σφοδροί άνεμοι μέχρι και 82,4 χλμ/ώρα

Από σφοδρούς ανέμους επηρεάζεται η επαρχία Λεμεσού.

Το Τμήμα Μετεωρολογίας είχε προβλέψει και ενημερώσει σχετικά από την περασμένη Τετάρτη (11/03) για το φαινόμενο, κάνοντας λόγο για σφοδρούς ανέμους κατά τις βραδινές ώρες της Πέμπτης (12/3), που ενδέχεται να φτάσουν μέχρι και τα 7 μποφόρ. Μάλιστα, γινόταν λόγος για κορύφωση των καιρικών φαινομένων την Παρασκευή 13/3.

Ωστόσο, η κατάσταση είναι ακόμα πιο σοβαρή. Όπως σημειώνεται στην έγκυρη ιστοσελίδα kitasweather.com, οι άνεμοι φτάνουν μέχρι και τα 82.4 χλμ την ώρα. Κάνει για ριπές μέχρι και 9 μποφόρ.

Δείτε αναλυτικά την κατάσταση στο kitasweather.com, όπου παρουσιάζονται και σχετικοί πίνακες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Σε διπλωματικό αγώνα δρόμου βρίσκεται το Κυπριακό, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να επιχειρεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για μια νέα διευρυμένη συνάντηση πριν από τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE