ΛΕΜΕΣΟΣ: Σφοδροί άνεμοι μέχρι και 82,4 χλμ/ώρα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σφοδροί άνεμοι μέχρι και 82,4 χλμ/ώρα

Από σφοδρούς ανέμους επηρεάζεται η επαρχία Λεμεσού.

Το Τμήμα Μετεωρολογίας είχε προβλέψει και ενημερώσει σχετικά από την περασμένη Τετάρτη (11/03) για το φαινόμενο, κάνοντας λόγο για σφοδρούς ανέμους κατά τις βραδινές ώρες της Πέμπτης (12/3), που ενδέχεται να φτάσουν μέχρι και τα 7 μποφόρ. Μάλιστα, γινόταν λόγος για κορύφωση των καιρικών φαινομένων την Παρασκευή 13/3.

Ωστόσο, η κατάσταση είναι ακόμα πιο σοβαρή. Όπως σημειώνεται στην έγκυρη ιστοσελίδα kitasweather.com, οι άνεμοι φτάνουν μέχρι και τα 82.4 χλμ την ώρα. Κάνει για ριπές μέχρι και 9 μποφόρ.

Δείτε αναλυτικά την κατάσταση στο kitasweather.com, όπου παρουσιάζονται και σχετικοί πίνακες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE