Οριστικοποιείται αύριο το νέο κυβερνητικό σχήμα - Αναλαμβάνουν και επίσημα καθήκοντα Υπουργοί και Υφυπουργοί
Σάρκα και οστά παίρνει αύριο το νέο κυβερνητικό σχήμα. Τρεις νέοι υπουργοί και μια νέα υφυπουργός αναλαμβάνουν και επίσημα καθήκοντα.

Το Τμήμα Μετεωρολογίας είχε προβλέψει και ενημερώσει σχετικά από την περασμένη Τετάρτη (11/03) για το φαινόμενο, κάνοντας λόγο για σφοδρούς ανέμους κατά τις βραδινές ώρες της Πέμπτης (12/3), που ενδέχεται να φτάσουν μέχρι και τα 7 μποφόρ. Μάλιστα, γινόταν λόγος για κορύφωση των καιρικών φαινομένων την Παρασκευή 13/3.
Ωστόσο, η κατάσταση είναι ακόμα πιο σοβαρή. Όπως σημειώνεται στην έγκυρη ιστοσελίδα kitasweather.com, οι άνεμοι φτάνουν μέχρι και τα 82.4 χλμ την ώρα. Κάνει για ριπές μέχρι και 9 μποφόρ.
Δείτε αναλυτικά την κατάσταση στο kitasweather.com, όπου παρουσιάζονται και σχετικοί πίνακες.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τμ. Μετεωρολογίας: Σφοδροί άνεμοι και βροχές θα «χτυπήσουν» την Κύπρο – Πότε «γαληνεύει» ο καιρός
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




