ΠΑΦΟΣ: Διακοπή ρεύματος και αποκοπές δέντρων

ΠΑΦΟΣ: Διακοπή ρεύματος και αποκοπές δέντρων

Πολλές ζημιές προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τους σφοδρούς ανέμους που πνέουν στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην Επαρχία Πάφου από τις 19:30 την Πέμπτη (12/03), αποκόπηκαν δέντρα τόσο εντός της Πάφου όσο και σε διάφορες κοινότητες.

Επίσης παρατηρήθηκε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην Πάφο αλλά σε διάφορες κοινότητες και περιοχές  όπως στον Δ. Γεροσκήπου, στην Κολώνη, στον Άγιο Δημητριανό, στην Παναγιά, στην Καλέπεια, στην Φιλούσα, στην Έμπα, στον Στατό Άγιο Φώτιο, στην Τάλα και στην Μεσόγη.

Συνεργεία της Πυροσβεστικής απομάκρυναν τους κορμούς από τους δρόμους ενώ συνεργεία της ΑΗΚ εργάστηκαν για την αποκατάσταση της παροχής ρεύματος.

Επίσης γυάλινη προσθήκη έσπασε σε υποστατικό στην Πάφο από τους δυνατούς ανέμους  με αποτέλεσμα στην σκηνή να σπεύσουν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάφου. 

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE