ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Συναγερμός για δύο νέα ύποπτα κρούσματα- Είχαν ταξιδέψει στην Ιταλία

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ:  Συναγερμός για δύο νέα ύποπτα κρούσματα- Είχαν ταξιδέψει στην Ιταλία

Νέο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Τέθηκε σε καραντίνα μετά το «σκανάρισμα» από θερμοκάμερα ζευγάρι τουριστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζεύγος από τη Ρουμανία έφθασε στην Κύπρο και μετά από έλεγχο της θερμοκάμερας διαπιστώθηκε ότι αυτοί παρουσίαζαν ύποπτα συμπτώματα.

Όπως μεταδόθηκε στην πρωινή εκπομπή του Alpha Kύπρου «Alpha Καλημέρα» φαίνεται πως το ζευγάρι είχε το προηγούμενο διάστημα επισκεφθεί την Ιταλία.

Οι δύο Ρουμάνοι έχουν μεταφερθεί στο θάλαμο αρνητικής πίεσης του Γ.Ν Λευκωσίας, όπου και λήφθηκε δείγμα το οποίο εστάλη για εξέταση στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE