ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Συναγερμός για δύο νέα ύποπτα κρούσματα- Είχαν ταξιδέψει στην Ιταλία

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ:  Συναγερμός για δύο νέα ύποπτα κρούσματα- Είχαν ταξιδέψει στην Ιταλία

Νέο ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Τέθηκε σε καραντίνα μετά το «σκανάρισμα» από θερμοκάμερα ζευγάρι τουριστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζεύγος από τη Ρουμανία έφθασε στην Κύπρο και μετά από έλεγχο της θερμοκάμερας διαπιστώθηκε ότι αυτοί παρουσίαζαν ύποπτα συμπτώματα.

Όπως μεταδόθηκε στην πρωινή εκπομπή του Alpha Kύπρου «Alpha Καλημέρα» φαίνεται πως το ζευγάρι είχε το προηγούμενο διάστημα επισκεφθεί την Ιταλία.

Οι δύο Ρουμάνοι έχουν μεταφερθεί στο θάλαμο αρνητικής πίεσης του Γ.Ν Λευκωσίας, όπου και λήφθηκε δείγμα το οποίο εστάλη για εξέταση στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE