Επεισόδιο με μετανάστες στο κέντρο φιλοξενίας στην Κοκ/θιά – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Επεισόδιο με μετανάστες στο κέντρο φιλοξενίας στην Κοκ/θιά – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:00 (13/03) στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας μεταναστών «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμιθιά.

Μετανάστες από το Καμερούν ανέβασαν τόνους καθώς φέρονται να διεκδικούσαν πολιτικό άσυλο υπό το καθεστώς με το οποίο αιτούνται Σύροι πρόσφυγες. 

Έγκαιρα αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο για αντιμετώπιση του περιστατικού.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία λίγο πριν από τις 12:00, το επεισόδιο θεωρείται λήξαν, ενώ γίνεται λόγος για απλή αναστάτωση που προκλήθηκε και όχι για σοβαρά έκτροπα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE