Επεισόδιο με μετανάστες στο κέντρο φιλοξενίας στην Κοκ/θιά – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Επεισόδιο με μετανάστες στο κέντρο φιλοξενίας στην Κοκ/θιά – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:00 (13/03) στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας μεταναστών «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμιθιά.

Μετανάστες από το Καμερούν ανέβασαν τόνους καθώς φέρονται να διεκδικούσαν πολιτικό άσυλο υπό το καθεστώς με το οποίο αιτούνται Σύροι πρόσφυγες. 

Έγκαιρα αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο για αντιμετώπιση του περιστατικού.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία λίγο πριν από τις 12:00, το επεισόδιο θεωρείται λήξαν, ενώ γίνεται λόγος για απλή αναστάτωση που προκλήθηκε και όχι για σοβαρά έκτροπα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

Γενικός Εισαγγελέας: Στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας ο φάκελος της υπόθεσης Σάντυ

«Αυτοεξαιρεθήκαμε για λόγους αντικειμενικής αμεροληψίας», επανέλαβε σήμερα ο Γενικός Εισαγγελέας ενώπιον της Επιτροπής Νομικών σε σχέση με το πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς για το Κράτος Μαφία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αν κάναμε το αντίθετο θα μας κρέμαζαν». Είπε επίσης ότι ο φάκελος της Υπόθεσης Σάντη, βρίσκεται στο γραφείο της Νομικής Υπηρεσίας και μελετούνται τα επόμενα βήματα και τυχόν ποινικές διώξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE