Επεισόδιο με μετανάστες στο κέντρο φιλοξενίας στην Κοκ/θιά – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Επεισόδιο με μετανάστες στο κέντρο φιλοξενίας στην Κοκ/θιά – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:00 (13/03) στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας μεταναστών «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμιθιά.

Μετανάστες από το Καμερούν ανέβασαν τόνους καθώς φέρονται να διεκδικούσαν πολιτικό άσυλο υπό το καθεστώς με το οποίο αιτούνται Σύροι πρόσφυγες. 

Έγκαιρα αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο για αντιμετώπιση του περιστατικού.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία λίγο πριν από τις 12:00, το επεισόδιο θεωρείται λήξαν, ενώ γίνεται λόγος για απλή αναστάτωση που προκλήθηκε και όχι για σοβαρά έκτροπα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE