Επεισόδιο με μετανάστες στο κέντρο φιλοξενίας στην Κοκ/θιά – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Επεισόδιο με μετανάστες στο κέντρο φιλοξενίας στην Κοκ/θιά – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:00 (13/03) στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας μεταναστών «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμιθιά.

Μετανάστες από το Καμερούν ανέβασαν τόνους καθώς φέρονται να διεκδικούσαν πολιτικό άσυλο υπό το καθεστώς με το οποίο αιτούνται Σύροι πρόσφυγες. 

Έγκαιρα αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο για αντιμετώπιση του περιστατικού.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία λίγο πριν από τις 12:00, το επεισόδιο θεωρείται λήξαν, ενώ γίνεται λόγος για απλή αναστάτωση που προκλήθηκε και όχι για σοβαρά έκτροπα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE