ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 90χρονος παρουσίασε συμπτωματολογία- Κρατήθηκε στο ΓΝ Αμμοχώστου ως ύποπτο κρούσμα

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 90χρονος παρουσίασε συμπτωματολογία- Κρατήθηκε στο ΓΝ Αμμοχώστου ως ύποπτο κρούσμα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου μετέβη το βράδυ της Πέμπτης 12/3  άντρας ηλικίας 90 ετών μετά από συμπτώματα που ομοιάζουν με αυτά του Covid-19.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» και τη συνάδελφο Κατερίνα Ιωάννου πρόκειται για ηλικιωμένο Αγγλοκύπριο που διαμένει στον Πρωταρά, ο οποίος μετέβη μόνος του στο ΓΝ Αμμοχώστου αφού ανησύχησε από τα συμπτώματα που παρουσίασε.

Στον ηλικιωμένο που κρατήθηκε στο Νοσοκομείο αναφοράς έχει ληφθεί δείγμα το οποίο εστάλη στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής το οποίο με τη σειρά του θα δώσει στην απάντησή του για το νέα αυτό περιστατικό.

Δεν έχει ξεκαθαρίστει αν ο 90χρονος είχε το τελευταίο διάστημα ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο ή σε άλλη χώρα υψηλού κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE