ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 90χρονος παρουσίασε συμπτωματολογία- Κρατήθηκε στο ΓΝ Αμμοχώστου ως ύποπτο κρούσμα

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 90χρονος παρουσίασε συμπτωματολογία- Κρατήθηκε στο ΓΝ Αμμοχώστου ως ύποπτο κρούσμα

Στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου μετέβη το βράδυ της Πέμπτης 12/3  άντρας ηλικίας 90 ετών μετά από συμπτώματα που ομοιάζουν με αυτά του Covid-19.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» και τη συνάδελφο Κατερίνα Ιωάννου πρόκειται για ηλικιωμένο Αγγλοκύπριο που διαμένει στον Πρωταρά, ο οποίος μετέβη μόνος του στο ΓΝ Αμμοχώστου αφού ανησύχησε από τα συμπτώματα που παρουσίασε.

Στον ηλικιωμένο που κρατήθηκε στο Νοσοκομείο αναφοράς έχει ληφθεί δείγμα το οποίο εστάλη στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής το οποίο με τη σειρά του θα δώσει στην απάντησή του για το νέα αυτό περιστατικό.

Δεν έχει ξεκαθαρίστει αν ο 90χρονος είχε το τελευταίο διάστημα ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο ή σε άλλη χώρα υψηλού κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE