Συνεδρία διυπουργικής για κορωνοϊό υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Συνεδρία διυπουργικής για κορωνοϊό υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Συνέρχεται στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, η διυπουργική επιτροπή για το θέμα του κορωνοϊού.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η συνεδρία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 12.15

Νωρίτερα οι Υπουργοί Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, και Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, ενημέρωσαν τα μέλη του διπλωματικού σώματος για τα μέτρα που λαμβάνει η Κυπριακή Δημοκρατία κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.