ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φωτιά σε οικία στην Περιστερώνα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φωτιά σε οικία στην Περιστερώνα

Πυρκαγιά ξέσπασε την Παρασκευή (13/03) σε κατοικία στην Περιστερώνα όταν 17χρονος προσπαθούσε να ανάψει ξυλόσομπα, με βενζίνη η οποία επεκτάθηκε στο καθιστικό και στην κουζίνα της οικίας τα οποία ήταν ενιαίος χώρος.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία με 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα που έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά στις 13.02.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, από την πυρκαγιά έπαθε εκτεταμένες ζημιές το καθιστικό και από την θερμότητα και τον καπνό επηρεάστηκε ολόκληρη η κατοικία. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και διαπιστώθηκε η πυρκαγιά και βίαιη ανάφλεξη δημιουργήθηκε όταν ο νεαρός προσπάθησε να ανάψει την ξυλόσομπα με υγρή εύφλεκτη ύλη (βενζίνη) ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 13ης Μαρτίου 2020 μέχρι και τις 06.00 της 14ης Μαρτίου 2020 ανταποκρίθηκε σε 30 κλήσεις για βοήθεια ,17 πυρκαγιές , 12 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

To TAE Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις σχετικά με τον εντοπισμό πτώματος άνδρα στην επαρχία Λάρνακας, το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση απαγωγής του 22χρονου SHAHRUAR AHMED EMON, από το Μπαγκλαντές. Η σορός εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα σήμερα, μετά από υπόδειξη 22χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση απαγωγής.