ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φωτιά σε οικία στην Περιστερώνα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φωτιά σε οικία στην Περιστερώνα

Πυρκαγιά ξέσπασε την Παρασκευή (13/03) σε κατοικία στην Περιστερώνα όταν 17χρονος προσπαθούσε να ανάψει ξυλόσομπα, με βενζίνη η οποία επεκτάθηκε στο καθιστικό και στην κουζίνα της οικίας τα οποία ήταν ενιαίος χώρος.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία με 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα που έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά στις 13.02.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, από την πυρκαγιά έπαθε εκτεταμένες ζημιές το καθιστικό και από την θερμότητα και τον καπνό επηρεάστηκε ολόκληρη η κατοικία. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και διαπιστώθηκε η πυρκαγιά και βίαιη ανάφλεξη δημιουργήθηκε όταν ο νεαρός προσπάθησε να ανάψει την ξυλόσομπα με υγρή εύφλεκτη ύλη (βενζίνη) ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 13ης Μαρτίου 2020 μέχρι και τις 06.00 της 14ης Μαρτίου 2020 ανταποκρίθηκε σε 30 κλήσεις για βοήθεια ,17 πυρκαγιές , 12 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.