ΛΑΡΝΑΚΑ: Έπιασε στα χέρια της τιμόνι 16χρονη και προκάλεσε τροχαίο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έπιασε στα χέρια της τιμόνι 16χρονη και προκάλεσε τροχαίο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (15/03), σην Αραδίππου της Επαρχίας Λάρνακας

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου από εξετάσεις που διεξήγαγαν διαπίστωσαν, ότι ενώ 16χρονη οδηγούσε ιδιωτικό αυτοκίνητο, με συνοδηγό δεύτερη 16χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε τσιμεντένιο περιτοίχισμα και να αναποδογυριστεί.

Και οι δύο 16χρονες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου η συνοδηγός αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απελύθη, ενώ η οδηγός κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού υπέστη κάκωση κεφαλής.

Η 16χρονη οδηγούσε χωρίς άδεια οδήγησης, πιστοποιητικό ασφάλειας και χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του οχήματος.


Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.    

Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE