ΠΑΦΟΣ: Λήξη απεργίας στον τομέα της συλλογής σκυβάλλων

ΠΑΦΟΣ: Λήξη απεργίας στον τομέα της συλλογής σκυβάλλων

Τη λήξη της απεργίας στον Δήμο Πάφου ανακοίνωσε με γραπτή του δήλωση ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος .

Στη δήλωση ο κ. Φαίδωνος αναφέρει πως όλοι αναγνωρίζουν την κρισιμότητα της κατάστασης λόγω κορωνοϊού και ουδείς επιθυμεί να επιβαρύνει τη δημόσια υγεία στις δύσκολες τούτες μέρες.

Το θέμα που προέκυψε στον τομέα της συλλογής σκυβάλλων στον Δήμο Πάφου, διαδικαστικά για σκοπούς υλοποίησης ή όχι θα εξεταστεί, όπως αναφέρει, από το Δημοτικό Συμβούλιο και το Συμβούλιο Προσφορών του Δήμου Πάφου την πρώτη εβδομάδα μετά το Πάσχα.

Στο μεσοδιάστημα οι δημοτικές ομάδες, οι συντεχνίες και ο Δήμαρχος έχουν τη δυνατότητα να διεξάγουν διάλογο, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE