ΠΑΦΟΣ: Επίθεση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης σε 25χρονο

ΠΑΦΟΣ: Επίθεση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης σε 25χρονο

Υπόθεση πρόκλησης επίθεσης με πρόκληση βαριά σωματική βλάβη σε βάρος 25χρονου διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες Κυριακή (15/03) γύρω στα μεσάνυχτα καταγγέλθηκε από 25χρονο από την Πάφο ότι ενώ βρισκόταν στις 21:30 έξω από περίπτερο στην Κισσόνεργα, δέχτηκε επίθεση από 38χρονο ο οποίος τον κτύπησε και του προκάλεσε πραγματική σωματική βλάβη, δηλαδή τραύματα στο κεφάλι και στα γόνατα.

Ο 25χρονος μετέβη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκε.

Εναντίον του 38χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Μάδημα της μαργαρίτας κατήντησε η συζήτηση περί ανασχηματισμού, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Η παρατεταμένη εκκρεμότητα, αν και δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ζυγίσει αντιδράσεις, προκαλεί δυσφορία τόσο στα κόμματα όσο και στα πρόσωπα που εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήδεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE