ΠΑΦΟΣ: Ακυρώνεται η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

ΠΑΦΟΣ: Ακυρώνεται η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Την ακύρωση της παρέλασης της εθνικής επετείου ανακοινώνει η Συντονιστική Επιτροπή Εορτασμού Εθνικών Επετείων.

H Συντονιστική Επιτροπή Εορτασμού Εθνικών Επετείων ανακοινώνει ότι η Συντονιστική Επιτροπή Εορτασμού Εθνικών Επετείων, στην Πάφο ανακοινώνει ότι η Παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, ακυρώνεται με απόφαση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Σημειώνεται πως επίσης ο Δήμος Πάφου έχει ανακοινώνει και την ακύρωση της πανδημοτικής εκδήλωσης για τις εθνικές επετείους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE