ΠΑΦΟΣ: Ακυρώνεται η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

ΠΑΦΟΣ: Ακυρώνεται η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Την ακύρωση της παρέλασης της εθνικής επετείου ανακοινώνει η Συντονιστική Επιτροπή Εορτασμού Εθνικών Επετείων.

H Συντονιστική Επιτροπή Εορτασμού Εθνικών Επετείων ανακοινώνει ότι η Συντονιστική Επιτροπή Εορτασμού Εθνικών Επετείων, στην Πάφο ανακοινώνει ότι η Παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, ακυρώνεται με απόφαση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Σημειώνεται πως επίσης ο Δήμος Πάφου έχει ανακοινώνει και την ακύρωση της πανδημοτικής εκδήλωσης για τις εθνικές επετείους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE