ΠΑΦΟΣ: Ακυρώνεται η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

ΠΑΦΟΣ: Ακυρώνεται η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Την ακύρωση της παρέλασης της εθνικής επετείου ανακοινώνει η Συντονιστική Επιτροπή Εορτασμού Εθνικών Επετείων.

H Συντονιστική Επιτροπή Εορτασμού Εθνικών Επετείων ανακοινώνει ότι η Συντονιστική Επιτροπή Εορτασμού Εθνικών Επετείων, στην Πάφο ανακοινώνει ότι η Παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, ακυρώνεται με απόφαση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Σημειώνεται πως επίσης ο Δήμος Πάφου έχει ανακοινώνει και την ακύρωση της πανδημοτικής εκδήλωσης για τις εθνικές επετείους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Ο Μακάριος Δρουσιώτης μετέβη στο Αρχηγείο, χωρίς όμως να προσκομίσει στοιχεία για να αρχίσει κανονικά η κατάθεσή του, δήλωσε την Παρασκευή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Φυτιρής, μετά από σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία μεταξύ του ίδιου, του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της επίθεσης εναντίον λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE