ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οι τράπεζες θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για στήριξη της οικονομίας, λέει ο ΓΔ του Συνδέσμου Τραπεζών

Οι τράπεζες θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για στήριξη της οικονομίας, λέει ο ΓΔ του Συνδέσμου Τραπεζών

Οι κυπριακές τράπεζες θα πράξουν ό,τι είναι δυνατόν τόσο για να στηρίξουν την οικονομία όσο και για ενίσχυση των προσπαθειών περιορισμού του κορωνοϊιού, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου Μιχάλης Καμμάς.

Σε δήλωσή του, ο κ. Καμμάς τονίζει πως ακολουθώντας κάθε πρωτόκολλο και οδηγία για διασφάλιση της υγείας τόσο του προσωπικού τους όσο και των πελατών τους, αλλά και εφαρμόζοντας τις εποπτικές αποφάσεις και οδηγίες, οι τράπεζες της Κύπρου κάνουν ό,τι είναι δυνατόν προς ενίσχυση των προσπαθειών περιορισμού του ιού αλλά και στήριξης της κυπριακής οικονομίας, σε συντονισμό με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και τις εποπτικές αρχές της Κύπρου και της Ευρωζώνης .
 
«Όσο ο χρόνος κυλά και τα δεδομένα σε κάθε επίπεδο θα είναι πιο ξεκάθαρα τόσο σε σχέση με την πορεία της πανδημίας, όσο και αναφορικά με τις επιπτώσεις στην οικονομία, οι τράπεζες θα εφαρμόζουν αντίστοιχα μέτρα και προς τις δύο κατευθύνσεις», τονίζει ο κ. Καμμά και καταλήγει: «Όπως σε κάθε δύσκολη συγκυρία έτσι και σήμερα ο τραπεζικός τομέας εξαντλεί τα περιθώρια που έχει, προκειμένου να στέκεται αρωγός, συμπαραστάτης και παραγωγικός εταίρος προς αποκλιμάκωση των επιπτώσεων».

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top