Ταχυδρομεία: Οσα θες να ξέρεις για τα πακέτα που θα στείλεις ή θα λάβεις - Σε ποιες χώρες επιτρέπεται

Ταχυδρομεία: Οσα θες να ξέρεις για τα πακέτα που θα στείλεις ή θα λάβεις -  Σε ποιες χώρες επιτρέπεται

Το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, με ανακοίνωσή του, πληροφορεί το κοινό ότι λόγω της εξάπλωσης του κορωνοïού, αριθμός αεροπορικών εταιρειών έχει αναστείλει τις πτήσεις του από και προς την Κύπρο.

Ως εκ τούτου και μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσης, δεν θα παραλαμβάνονται και αποστέλλονται αντικείμενα στους ακόλουθους προορισμούς:

Αίγυπτος, Αλβανία, Αυστραλία, Αυστρία, Βοσνία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Εσθονία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Η.Π.Α, Ινδονησία, Ιορδανία, Ιράκ, Ισπανία, Ιταλία, Κατάρ, Κένυα, Κίνα, Κουβέιτ, Κροατία, Λίβανος, Λιθουανία, Μάλτα, Μαρόκο, Μεγάλη Βρετανία, Μολδαβία, Νέα Ζηλανδία, Νιγηρία, Νορβηγία, Νότιος Αφρική, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, Σουδάν, Σουηδία, Ταιβάν, Τανζανία, Τυνησία και Χονγκ Κονγκ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE