ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΑ: Δεν επιτρέπεται η οργάνωση οποιασδήποτε μορφής οργανωμένης άσκησης

ΚΟΑ: Δεν επιτρέπεται η οργάνωση οποιασδήποτε μορφής οργανωμένης άσκησης

Δεν επιτρέπεται η οργάνωση και διεξαγωγή οποιασδήποτε μορφής οργανωμένης άσκησης σε σύνολα του πληθυσμού, τόσο σε ανοικτούς όσο και σε κλειστούς χώρους, αναφέρει ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού (ΚΟΑ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΑ, σε συνέχεια των χθεσινών μέτρων που εξήγγειλε το Υπουργικό Συμβούλιο και μετά από οδηγίες του Υπουργού Υγείας και σε συνεννόηση με τον Υπουργό Παιδείας, ο Οργανισμός διευκρινίζει, σε σχέση με την αναστολή της λειτουργίας των αθλητικών χώρων για περίοδο 4 εβδομάδων, ότι η αναστολή της λειτουργίας αφορά όλες τις εγκαταστάσεις και αθλητικούς χώρους, ιδιωτικούς και δημόσιους, τόσο τα ανοικτά όσο και τα κλειστά γήπεδα, συμπεριλαμβανομένων των σταδίων, κολυμβητικών δεξαμενών και ιδιωτικών γυμναστηρίων.

Επιπρόσθετα διευκρινίζεται ότι δεν επιτρέπεται η οργάνωση και διεξαγωγή οποιασδήποτε μορφής οργανωμένης άσκησης σε σύνολα του πληθυσμού, τόσο σε ανοικτούς όσο και σε κλειστούς χώρους.

Με προσωπικό ασφαλείας τα γραφεία ΚΟΑ

Στο μεταξύ, μετά από σύσκεψη του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη και μελών του ΔΣ με τους προϊσταμένους των τμημάτων του Οργανισμού, αποφασίστηκαν μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού με αφορμή και τα νέα μέτρα που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε όπως τα γραφεία του Οργανισμού από αύριο μέχρι και νεωτέρας, θα λειτουργούν κανονικά κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες με προσωπικό ασφαλείας.

Αποφασίστηκε, επίσης, ότι όσοι προσέρχονται στα γραφεία του ΚΟΑ για έκδοση δελτίων υγείας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, παρακαλούνται να τηρούν αυστηρά τους όρους υγιεινής που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας.

Σημειώνεται, τέλος, ότι τα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού έχουν ήδη απολυμανθεί από εξειδικευμένη εταιρεία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top