Στα 47 τα κρούσματα κορωνοϊού στην Τουρκία

Στα 47 τα κρούσματα κορωνοϊού στην Τουρκία

Στα 47 έφτασαν τα κρούσματα κορωνοϊού στην Τουρκία ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας της χώρας, Φαχρετίν Κοτσά ,αναφέροντας ότι τα νέα κρούσματα είναι 29.

Σε μήνυμά του στο twitter, ο Τούρκος Υπουργός αναφέρει ότι τα άτομα αυτά έφτασαν από τις ΗΠΑ, τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη καθώς και από τη Μέκκα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παραιτήθηκε ο Χαραλάμπους μετά το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Παραιτήθηκε ο Χαραλάμπους μετά το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να εργαλειοποιηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία»

Με δημόσια τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, δημοσιοποίησε την παραίτηση του. Παρεμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες εξελίξεις και οι αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζοντας τη στάση του και απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται ο ίδιος και η Κυβέρνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE