ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Σημειώνονται βροχές στους δρόμους και ελαφριά χιονόπτωση σε περιοχές του Τροόδους

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Σημειώνονται βροχές στους δρόμους και ελαφριά χιονόπτωση σε περιοχές του Τροόδους

Ιδιαίτερη προσοχή συστήνει η Αστυνομία σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο την Τρίτη (17/03)

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει ότι σε διάφορες περιοχές της Κύπρου σημειώνονται βροχές, ενώ σε περιοχές του Τροόδους σημειώνεται ελαφριά χιονόπτωση.

Λόγω των βροχών, σε διάφορα σημεία στους αυτοκινητοδρόμους και ιδιαίτερα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, παρατηρείται συσσώρευση και ροή νερού, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να είναι ολισθηρό, ενώ η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων είναι περιορισμένη.

Στην επαρχία Λεμεσού, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω της χιονόπτωσης. Στις ορεινές περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Συστήνεται στους οδηγούς οχημάτων που διακινούνται στις αναφερόμενες περιοχές να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας του οχήματός τους.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής. 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top