ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αρνήθηκαν τις κατηγορίες οι Μασιάς – Κωνσταντίνου για χειραγώγηση αθλητικού αγώνα

Αρνήθηκαν τις κατηγορίες οι Μασιάς – Κωνσταντίνου για χειραγώγηση αθλητικού αγώνα

Αρνήθηκαν τις εναντίον τους κατηγορίες ο Πρόεδρος του ποδοσφαιρικού σωματείου Αγίας Νάπας Δημήτρης Μασιάς 39 ετών και ο διαιτητής Ανδρέας Κωνσταντίνου 33 ετών, οι οποίοι είναι ύποπτοι για υποθέσεις που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία για καταδολίευση και χειραγώγηση αθλητικού αγώνα.

Tην Τρίτη (17/03), ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου απαγγέλθηκαν από την Αννα Ματθαίου, εκπρόσωπο της Κατηγορούσας Αρχής οι δύο κοινές κατηγορίες εναντίον των Κωνσταντίνου και Μασιά που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και χειραγώγηση αθλητικού γεγονότος για τον ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη στις 8 Φεβρουαρίου 2020 μεταξύ του Οθέλλου Αθηένου και του Αθλητικού Ομίλου Αγίας Νάπας, στο πλαίσιο του Παγκυπρίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Β Κατηγορίας, με στόχο τη νίκη της τελευταίας.
 
Επιπλέον στον Δημήτρη Μασιά απαγγέλθηκε η κατηγορία της χειραγώγησης αθλητικού γεγονότος, της δωροδοκίας για αλλοίωση αποτελέσματος αθλητικού γεγονότος, της απόπειρας χειραγώγησης αθλητικού γεγονότος και του ασυμβίβαστου.
 
Οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν όλες τις εναντίον τους κατηγορίες.
 
Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που έχει επηρεάσει τόσο την εργασία των Δικαστηρίων αλλά και των δικηγόρων, ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου Νικόλαος Σάντης όρισε την 6η Μαΐου 2020 ως ημερομηνία για συνέχιση της δικαστικής διαδικασίας.
 
Οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με τους ίδιους περιοριστικούς όρους που ίσχυαν μέχρι σήμερα.

Σημειώνεται ότι στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου παρευρίσκονταν πολύ λίγα άτομα, τα οποία κρατούσαν την ενδεδειγμένη απόσταση μεταξύ τους, τηρώντας τις οδηγίες που δόθηκαν από το Υπουργείο Υγείας και την κυβέρνηση για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top